Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с еърбег

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с еърбег

Здравейте колеги.Свети ми червената лампа на еърбега.Дава ми грешка 21/странична завеса от страна на шофьора/Не можах да отворя кутийката под шофьорската седалка,вътре в нея виждам една букса,но не можах да я извадя.Има ли някоя тънкост при отваряне на тази кутийка и дали правилно съм се насочил към проблема?
    Колата е алфа 156,1.9жтд,2003г.

Първоначално публикувано от Koko k Покажи съобщение
    Здравейте колеги.Свети ми червената лампа на еърбега.Дава ми грешка 21/странична завеса от страна на шофьора/Не можах да отворя кутийката под шофьорската седалка,вътре в нея виждам една букса,но не можах да я извадя.Има ли някоя тънкост при отваряне на тази кутийка и дали правилно съм се насочил към проблема?
    Колата е алфа 156,1.9жтд,2003г.
    Ми не си се насочил правилно Отваряш багажника, в страни дясно на нивото на капачката на резервоара имаш малко капаче, отвиваш и трябва да ти се покажат 2 жълти кабела, там разкачаш буксите, пръскаш, прещракваш, чистиш, закачаш и триеш грешките, ако не бъркам нещо там ти е играта.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Благодаря,утре ще имам възможност да проверя и ще споделя.

Comment

Прав си колега thecleaner.Точно из под това капаче излезе зайчето.След напръскване на буксата и изчистване на грешката лампата изгасна.Преди това пробвах с буксата под шофьорската седалка,но не стана.
        Last edited by Koko k; d.m.y г., 11:56.

Comment

Първоначално публикувано от Koko k Покажи съобщение
          Прав си колега thecleaner.Точно из под това капаче излезе зайчето.След напръскване на буксата и изчистване на грешката лампата изгасна.Преди това пробвах с буксата под шофьорската седалка,но не стана.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
          X